ویزای استارتاپ کانادا راهنمای جامع به همراه مشاوره رایگان

فهرست مطالب

این روزها کانادا به یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی تبدیل ‌شده است به‌طوری‌که بسیاری از ایرانیان به فکر مهاجر و اخذ اقامت دائم این کشورند. کانادا به‌عنوان کشوری مهاجرپذیر سالانه میزبان تعداد زیادی از افراد از جای‌جای دنیاست به همین دلیل نیز شما می‌توانید با مشورت با کارشناسان ما در گروه کوچینگ به‌راحتی اقامت دائم کانادا را کسب کرده و زندگی رؤیایی خود را در این کشور بسازید. یکی از راه‌هایی که می‌توانید به اقامت کانادا برسید، اخذ ویزای استارت آپ کانادا است. در این مقاله قصد داریم تا شما را با مهم‌ترین نکات در این زمینه آشنا کنیم.

این روزها استارتاپ به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین راه‌های مهاجرت شناخته می‌شود به‌طوری‌که کشورهای زیادی اقدام به جذب جوان‌های نخبه و بااستعداد همراه با ایده‌های ناب می‌کنند. در ادامه با ما همراه باشید.

طرح استارتاپ کانادا

کانادا را می‌توان دومین کشور وسیع دنیا دانست به‌طوری‌که ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای جذب مهاجر و تأمین رفاه آن‌ها دارد. زبان‌های رسمی این کشور انگلیسی و فرانسه بوده و به هراندازه که میزان تسلط شما به زبان‌های مذکور بیشتر باشد، شانس اخذ ویزای استارتاپ کانادا نیز بیشتر خواهد شد. در حال حاضر جمعیت این کشور حدود 37 میلیون نفر بوده که بسیاری از آنان را مهاجرین تشکیل می‌دهند. ویزای استارتاپ کانادا بدین‌صورت است که در قدم اول باید ایده نوینی را در ذهن خود داشته و ایده مذکور قابلیت اجرایی داشته باشد. پس از قبول ایده توسط دولت کانادا نیاز به سرمایه‌گذار برای آن خواهید داشت. شما می‌توانید از طریق کارشناسان ما اقدام به اخذ ویزای استارتاپ کانادا کنید.

روش استارتاپ کانادا

شاید در نگاه اول اخذ ویزای استارتاپ کانادا امری مشکل و غیرممکن به نظر رسد اما باید توجه داشت که کانادا را می‌توان کشور فرصت‌ها دانست؛ درصورتی‌که ایده نویی داشته که بتواند تغییر اساسی در سبک زندگی، وضعیت اقتصادی و یا سرمایه‌های عمومی ایجاد کند، می‌توانید با جذب سرمایه‌گذاری بومی اقدام به اخذ ویزا کنید. یکی از مهم‌ترین مزایای ویزای استارتاپ کانادا، این است که نیازی به سرمایه‌گذاری شخصی در پروژه وجود نداشته و شما می‌توانید با صرف کمترین هزینه به کانادا بروید.

برنامه استارتاپ کانادا

پس از قبولی طرح شما از طرف دولت کانادا، باید تست پزشکی انجام داده و سوابقتان در اداره پلیس بررسی شود. درصورتی‌که تمامی مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، می‌توانید با ارسال پاسپورتتان، اقامت دائم کانادا را دریافت کنید. توجه داشته باشید که مجوز ویزای استارتاپ کانادا یک‌ساله بوده و دولت کانادا به شما اجازه اقامت و توسعه کسب‌وکارتان به مدت 1 سال را خواهد داد. درصورتی‌که بتوانید جایگاه خود را در نظام شغلی و اقتصادی کانادا محکم کنید، می‌توانید اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید.

یکی از نکاتی که نباید فراموش کرد این است که باید استانداردهای سرمایه‌گذاری کانادا و همچنین سیاست‌های کلی این کشور را در رابطه با طرح‌های نوین استارتاپی مدنظر قرار دهید. درصورتی‌که بتوانید از طرف چند شرکت جواب مثبت همکاری گرفته و حمایت شوید، می‌توانید شانس بیشتری در اخذ اقامت دائم کانادا داشته باشید.

هزینه استارتاپ کانادا

پیش‌تر بیان شد که اخذ ویزای استارتاپ کانادا هزینه زیادی نداشته و شما می‌توانید با کمترین هزینه به کانادا مهاجرت کنید اما نباید تصور کرد که هزینه‌های اخذ اقامت در کانادا صفر است. اخذ ویزای استارتاپ کانادا مانند ویزای سرمایه‌گذاری این کشور نیاز به صرف سرمایه زیادی نداشته و شما می‌توانید با ارائه برگه تمکن مالی به سفارت این کشور، توانایی خود را برای گذران زندگی نشان دهید. پس از نشان دادن تمکن مالی خود باید حدود 1500 دلار برای هزینه درخواست ویزا استارتاپ کانادا خود کنار بگذارید؛ درصورتی‌که قصد دارید همسر خود را به کانادا ببرید باید حدود 1000 دلار دیگر به هزینه‌های خود اضافه کنید و اگر فرزندی دارید، به ازای هرکدام از آن‌ها 150 دلار از شما دریافت خواهد شد.

تمامی هزینه‌های ذکرشده مربوط به هزینه درخواست ویزا بوده و هیچ ارتباطی با سرمایه موردنیازتان برای راه‌اندازی استارتاپ ندارد. خوشبختانه حمایت دولت کانادا از نخبگان موجب کاهش هزینه‌های سفر و اقامت در این کشور شده است؛ به‌طوری‌که شما می‌توانید با صرف کمترین هزینه و با راهنمایی‌های درست کارشناسان ما، در اسرع وقت به کانادا مهاجرت کرده و زندگی راحتی را شروع کنید.

مشکلات استارتاپ کانادا

مطمئناً هر نوع مهاجرتی دارای معایب و مزایایی است و بررسی درست و بی‌طرفانه آن می‌تواند قدم مثبتی در تصمیم‌گیری شما باشد؛ در این قسمت قصد داریم تا شما را با مهم‌ترین مزایا و معایب اخذ ویزای استارتاپ کانادا آشنا کنیم.

مزایای اخذ ویزای استارتاپ کانادا

همان‌طور که بیان شد کانادا به‌عنوان کشوری که اهمیت خاصی به نسل جوان داشته و استقبال خوبی از ایده‌های ناب می‌کند، مکان مناسبی برای شما نخبگان است. ازجمله مزایای اخذ ویزای استارت آپ کانادا و زندگی در این کشور به شرح زیر است:

  1. قدرتمند بودن اقتصاد کانادا
  2. فرصت‌های شغلی مناسب
  3. کم‌هزینه بودن اخذ ویزا
  4. امکان اخذ اقامت دائم
  5. امکان همراهی کل خانواده
  6. امکان مشارکت در شرکت‌ها و گسترش آن
  7. عدم نیاز به کسب نتیجه مثبت و سود

معایب اخذ ویزای استارتاپ کانادا

با وجود مزایای بسیار زیاد ویزای استارتاپ کانادا، موانعی بر سر راه بوده که می‌توانید با مشورت با کارشناسان به‌راحتی از آنان عبور کنید. ازجمله سختی‌ها و معایب ویزای استارتاپ کانادا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کشور کانادا سختگیری‌های خاصی در خصوص پذیرش ایده‌ها و طرح‌های نوین دارد.
  2. امکان مهاجرت استارتاپی به برخی ایالت‌ها ازجمله کبک وجود ندارد.
  3. در پذیرش طرح‌های انتخابی محدودیت کمی وجود دارد.
  4. الزام به استخدام نیروی کار کانادایی وجود دارد.
  5. امکان سرمایه‌گذاری فرد مهاجر مگر با کسب اجازه از سازمان‌های ذی‌ربط وجود ندارد.

این روش البته می‌تواند برای افرادی که صاحب ایده هستند و یا حتی ایده‌ای ندارند کارآمد باشند. این دو دسته بندی را در ادامه توضیح داده‌ایم. نخست به بررسی روند دریافت پی آر کانادا برای افراد صاحب ایده می‌پردازیم و پس از آن راه دوم را توضیح داده‌ایم.

افراد صاحب ایده

اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا

بدیهی است که برای دریافت چنین ویزایی باید ایده‌ای ناب داشته باشید و آن را به دولت کانادا ارائه کنید. با این شرط که این ایده دست نخورده و قابل اجرا باشد، دولت آن را پذیرفته و ویزای کشورش را به شما اعطا می‌کند. کافی است با مشاوران مؤسسه‌ی کوچینگ همراه باشید تا شما را در این زمینه یاری کنند .

روند دریافت ویزا از طریق استارتاپ کانادا

  1. صاحب ایده باید برای ایده‌ی خود تیمی معرفی کند.
  2. سپس طرح تجاری (business plan) و کمینه محصول قابل ارائه‌ی (MVP)خود را به انکواتر ارائه دهد.
  3. پس از تأیید طرح توسط سه نفر منتور و گذراندن دوره‌های شتاب دهی، نامه‌ی حمایتی (Letter of support) کانادا را دریافت می‌کند.
  4. در این مرحله باید تست‌های پزشکی که کانادا از شما می‌خواهد را انجام دهید.
  5. سوابق شما در اداره‌ی پلیس بررسی شده و مدارک آن به دست دولت کانادا می‌رسد.
  6. کانادا از میان تیمی که معرفی کرده‌اید، سرگروه شما را انتخاب می‌کند.
  7. سرگروه باید به کانادا برود.
  8. سرگروه باید روند ثبت شرکت و امور دیگر را انجام دهد.
  9. پس از آن دیگر اعضای تیم به همراه خانواده به کانادا می‌روند.
  10. این تیم پس از شش ماه پی آر کانادا دریافت می‌کنند.
    نکته: از نوشتن طرح تجاری تا دریافت حمایت کانادا می‌توانید از مؤسسه‌ی کوچینگ کمک بگیرید.
    نکته: این فرایند یک سال طول می‌کشد.
    نکته: درصورتی‌که بتوانید از طرف چند شرکت جواب مثبت همکاری گرفته و حمایت شوید، می‌توانید شانس بیشتری در اخذ اقامت دائم کانادا داشته باشید.

هزینه استارتاپ کانادا

هزینه‌ای که برای این نوع ویزا پرداخت می‌کنید در مقایسه با سایر روش‌های سرمایه‌گذاری کمتر است. با این شرح که با ارائه برگه تمکن مالی به سفارت این کشور، به کانادا ثابت می‌کنید که برای زندگی نیازی به حمایت آن نخواهید داشت. پس از نشان دادن تمکن مالی خود باید حدود 1500 دلار برای هزینه درخواست ویزا استارتاپ کانادا پرداخت کنید؛ درصورتی‌که قصد دارید همسر خود را به کانادا ببرید باید حدود 1000 دلار دیگر به هزینه‌های خود اضافه کنید و اگر فرزندی دارید، به ازای هرکدام از آن‌ها 150 دلار از شما دریافت خواهد شد.

اگر تمایل به کمک گرفتن از مؤسسه‌ی کوچینگ در روند نوشتن طرح تجاری خود دارید، هزینه‌ی آن به این صورت خواهد بود: مبلغ 11000 دلار کانادا برای هزینه‌ی دریافتی انکواتر و 20000 دلار برای تیم وکالتی؛

تمامی هزینه‌های ذکرشده مربوط به هزینه درخواست ویزا بوده و هیچ ارتباطی با سرمایه موردنیازتان برای راه‌اندازی استارتاپ ندارد. خوشبختانه حمایت دولت کانادا از نخبگان موجب کاهش هزینه‌های سفر و اقامت در این کشور شده است.

نکات تکمیلی در رابطه با ویزای استارتاپ کانادا

• طرح شما باید توسط یکی از سازمان‌های مورد تأیید اداره‌ی مهاجرت کانادا حمایت شود.
• سپس با مدارک مربوط به حمایت سازمان مورد نظر، جهت توسعه‌ی طرح خود به کانادا سفر خواهید کرد.
• برای هر پرونده‌ی استارت‌آپ، حداکثر 5 متقاضی می‌توانند معرفی شوند که باید هر کدام مسئولیتی اصلی از طرح را بر عهده داشته باشند و به‌قولی، 10% از تصمیم‌گیری‌های شرکت برعهده‌ی آن‌ها باشد.
• داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی با حداقل CLB 5 در هر چهار مهارت اصلی که در آزمون‌های معتبر زبان (معمولاً آیلتس) اخذ شده باشد، برای همه‌ی متقاضیان طرح اجباری ا‌ست.
• هر فرد باید ثابت کند که هزینه‌ی چندین ماه زندگی در کانادا برای خود و خانواده‌اش را دارد.

اگر صاحب ایده‌ی استارتاپی نیستید

افرادی که ایده‌ی استارتاپی ندارند، اما برای مهاجرت به کانادا مایل‌اند از روش استارتاپ اقدام کنند باید حداقل لیسانس داشته باشند و نمره‌ی آیتلس آنها حداقل 5 باشد. با این دو پیش نیاز به مؤسسه‌ی کوچینگ مراجعه کرده و برای دریافت پی آر کانادا اقدام کنید.
چطور بدون داشتن ایده از این روش استفاده کنم؟

• مؤسسه‌ی کوچینگ طرح‌های نوآورانه و مورد نیاز دولت کانادا را آماده کرده و متقاضیان را تیم بندی می‌کند. این به آن معنا نیست که نیاز است شما تیمی را معرفی کنید. بلکه تمام این روند بر عهده‌ی مؤسسه است.
• سپس نظر سه منتور کانادا را جذب کرده و نامه‌ی حمایتی کانادا را برای متقاضیان دریافت می‌کند.
• این مؤسسه تضمین می‌کند در صورت عدم دریافت این نامه‌ی حمایتی وجه دریافتی را به درخواست کننده برمی‌گرداند.
• با این روش فرد می‌تواند دو مجوز کاری (work permit) دریافت کند؛ یک مجوز کاری برای کسی که ایده به نام اوست و مجوز دیگر برای همراه او که می‌تواند در هرکجا که بتواند مشغول به کار شود.
• مزیت این روش این است که نیازی به کار کردن فرد در روند پیشبرد این ایده وجود ندارد. این ایده توسط دفتر وکالتی مؤسسه کوچینگ پیش برده می‌شود.
• روندی که برای این پروسه طی خواهد شد حدود یک سال است.

هزینه‌ی دریافت ویزای استارتاپی بدون داشتن ایده

هزینه‌ای که برای این مسیر پرداخت می‌کنید مبلغ 11000 دلار کانادا برای هزینه‌ی دریافتی انکواتر، 20000 دلار کانادا هزینه تیم وکالت و60000 دلار کانادا هزینه‌ی طرح ارائه شده خواهد بود.

شما میتوانید از طریق لینک زیر با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.
پیشنهاد میکنم این مقالات را هم بخوانید
مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات

برای دریافت اطلاعات فرم زیر را پر کنید